Csm: 0371 781 214
Asteptăm apelurile dumnevoastre de Luni-Vineri de la 10: 00 până la ora 18.00
COSUL de cumparaturi
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse

AMENAJAREA ÎNCĂPERILOR CU AJUTORUL VINIL AUTOCOLANTE


Succesul și prosperitatea oricărei întreprinderi depinde în mare măsură de capacitatea de a produce o impresie favorabilă asupra potențialilor clienți.

oformlenie_pomeshenij3.jpg

 Și, în mare măsură, această impresie se formează aspectul exterior și interior pardoseală de companie, care este un fel de "faţă" restaurante, cafenele sau a unui salon de infrumuseţare. Neobișnuite și originale soluții stilistice în momentul de birouri, cafenele, saloane de coafură, cluburi de noapte și magazine Vă oferă site-ul clickbuystick.eu.

Autocolante de vinil, pentru interior și pe geamul vitrinelor – ieftină și eficientă soluție pentru a atrage clienţi. Folosind pentru interior autocolante de vinil de perete, puteți în mici minute să aduce-ţi în standard designul oricărei încăperi originale și care reflectă activitatea Dvs., care vor fi amintite mult timp vizitatorilor.

Aţi vrut să schimbaţi culoarea in decorarea? Nu trebuie să schimbaţi mobilierul și să recurgeţi la reparații scumppe. Câteva zeci de etichete pe orice suprafață și formă va implementa dorințele Dumneavoastră. Utilizarea cu ușurință adeziviere și eliminare fără urme de autocolante de vinil pe sticlă, puteti informa oamenii care trec prin magazinul Dvs. despre noile promoții, prețuri, reduceri, achizitii de bunuri.

Încă o soluuţie interesantă, perfect potrivit pentru decorarea camerei copiilor, cât și pentru divertisment și publicitate – strălucitoare autocolante de vinil, pentru interior. umplută de lumină în termen de o jumătate de zi, au luminesce în condiții de luminozitate scăzută sau lipsa ei. Utilizarea lor permite de a asigura un mediu din unitățile de divertisment (cluburi de noapte, discoteci), precum și o economie de neon și alte tipuri de publicitate de noapte.

oformlenie_pomeshenij1.jpg

În același scop a fost aplicat cu succes și şabloanele de vinil de unică folosință fluorescente sau vopsea ilumenescentă. Partajați-le permite singuri să puneţi în aplicare orice soluție grafică -de la stralucitoare în întuneric logo-ul până la complexe compoziții decorative, care vor fi apreciate de vizitatorii Dvs și vor lucra în mod eficient la sporirea avuției.

oformlenie_pomeshenij2.jpg

Dacă doriți să vă declaraţi afacerile, aducerea în amenajarea spațiilor existente vii și de neuitat, vopsea și imagini de vinil șabloane și autocolante de vinil, pentru interior, de la site-ul clickbuystick.eu – o adevărată mană cerească. Specialiștii noștri sunt gata să consilieze clienții în toate aspectele legate de designul interiorului produselor noastre..

KREPŠELIS
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse
ĮFORMINTI UŽSAKYMĄ

Comentarii

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!
 • Olga Tr
  şablon 70 de metri de-a gata :)...

Citește toate comentariile

ATSILIEPIMAI

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!

Citește toate comentariile
CEREREA DUMNEAVOASTRĂ DE APEL A ADOPTAT!

MANAGERII NOȘTRI VĂ VOR CONTACTA
ÎN CEL MAI SCURT TIMP.
Feedback-ul
TIMP DE LUCRU DE LUNI-VINERI, ÎNTRE ORELE 10.00-18.00