Csm: 0371 781 214
Asteptăm apelurile dumnevoastre de Luni-Vineri de la 10: 00 până la ora 18.00
COSUL de cumparaturi
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse

AUTOCOLANTE PE MAŞINI ŞI AUTO-VINILURI

*Secțiunea "Autocolante auto" se află în curs de dezvoltare. Ne puteți scrie sau suna la numărul de telefon dacă aveți întrebări sau nelămuriri.

Există mai multe tipuri de etichete pe auto. De exemplu, acest lucru poate fi multi-strat autocolant, confecţionata din folii de diferite culori, și poate fi o întreagă color autocolant de calitate a fotografiei. Deoarece aceste autocolante sunt diferite ca aspect, cât și de calitate, trebuie remarcat faptul că pentru producerea lor se aplică tehnologii complet diferite.
Наклека на авто "Music"

Daugiasluoksnė spalvota produkcija

Acest produs este creat pe echipamente speciale – tăetorul cutter-plotter, iar etichetele întregi sunt tipărite mai întâi cu cerneală conveltă pe o peliculă specială, iar apoi se laminează, care oferă imaginei o durabilitate in exploatare. Este de remarcat faptul că autocolante sunt adaptate la diferite condiții meteorologice și se vor ţine bine pe maşină în orice vreme. În valoarea peliculei există și probe mai eftine, și produse mai scumpe.Cu cît mai scumpe și mai bune este pelicula, cu atât mai mult termen îndelungat. În medie, pelicula scumpă pe maşina, ca multi-strat, cât și întregi, vă vor servi 5 ani, mai eftine – un pic mai puțin.
Наклейка на авто "Баскетбол"

Autocolante-benzi sau viniluri pe auto

În industria modernă oferă proprietarului mașinii posibilitatea de a aplica pe maşina lor autocolante în formă de benzi. Benzile pot fi plasate pe orice parte a masinii, fie că este vorba de un acoperis, capota, portbagaj, bord, piese de caroserie a masinii. Benzile pot fi lucioase sau mate, de o singură culoare sau multicolore. Toate setările de benzi, se poate ralege cu ajutorul probei din-ainte, care vă va oferi un designer care lucrează în acest vector de servicii.
Наклейка на авто "Узор"

Autocolante-aplicaţii

Aplicațiile de pe maşină reprezintă litere, desene sau modele diferite de configurare, care sunt realizate din folie adezivă pe bază de și sculptate cu plotterul. Soiuri de aplicatii sunt foarte multe. De foarte multe ori companiile sunt comandate aplicaţii in formă de inscripţii de publicitate pe maşină sau logo-ul firmei, aceștia preferă să aplice in formă de tatuaj, flacără sau alte autocolante distractive. Atunci este posibil pentru aplicare până la trei culori de pelicule una pe alta.

Se pregătesc produsele, cu ajutorul vectorului de aspect, cel mai adesea în format CorelDraw. Pentru dezvoltare, de asemenea, sunt oferite serviciile designerului. Autocolante pe maşină va deveni un decor bun de maşina ta, ei i se va adăuga stil și se vor aloca în șir de altele tipuri auto.
KREPŠELIS
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse
ĮFORMINTI UŽSAKYMĄ

Comentarii

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!
 • Olga Tr
  şablon 70 de metri de-a gata :)...

Citește toate comentariile

ATSILIEPIMAI

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!

Citește toate comentariile
CEREREA DUMNEAVOASTRĂ DE APEL A ADOPTAT!

MANAGERII NOȘTRI VĂ VOR CONTACTA
ÎN CEL MAI SCURT TIMP.
Feedback-ul
TIMP DE LUCRU DE LUNI-VINERI, ÎNTRE ORELE 10.00-18.00