Csm: 0371 781 214
Asteptăm apelurile dumnevoastre de Luni-Vineri de la 10: 00 până la ora 18.00
COSUL de cumparaturi
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse

DORIȚI SĂ CUMPĂRAŢI STICKERE DECORATIVE PENTRU PERETI DE VINIL ŞI SĂ SCHIMBAŢI DESIGNUL CAMEREI ÎN TIMP DE 15 MINUTE?

Până în prezent soluția este găsită! Schimbarea designul apartamentului său o cameră separată vă vor ajuta șabloanele și autocolante pentru perete. Este la modă o parte din interior, găsită de o popularitate imensă în rândul multor designeri din întreaga lume! Principalele avantaje ale ei - flexibilitate, disponibilitatea și posibilitaţi nelimitate absolute de decorare oricărui interior (dormitor, camera copiilor, bucătărie, baie). Astăzi imaginile poletilenice de vinil bucură ochii a multor mii de oameni din diferite țări și orașe, Iar le unesc pe toate, dorința de a vedea frumosul în a-lor casă. La fel numeroșii oaspeți de restaurante, baruri, cafenea, centre comercial-distractive saloane de frumuseţe sunt întâmpinați de autocolante de vinil cu decorațiuni pe pereți.


Importante sfaturi și recomandări!
Suprafaţa. Stickere decorative penturu pereti se întind ușor pe toate tipurile de tapet, perete de vopsea, ipsos, plastic, lemn, ceramică, sticlă, etc.
Relieful. Vinilul repetă orice suprafață inegală. Aplicare etichetei pe tapet relief - nu va fi dificil.
Eliminarea/retrageri. Autocolantul cel mai bine cu ajutorul uscătorului de păr. Directionaţi aerul cald pe peliculă si autocolantul se va îndepărta ușor, rapid și fără urme.
De ambalare. Toate etichetele vin într-un dens tubus de carton,În care este descris o mică copie a comenzii.

Accesorii. În accesori include: autocolant sau o matriţă, burete şi o sondă. Toate tuburi sunt decorate de noi manual :)


Cum să cumpăraţi autocolante în magazinul nostru online?

Achiziționarea autocolante de vinil pentru pereţi in internet-magazinul (www.clickbuystick.eu) nu va fi dificil. Magazinul conține un număr finit de variante de imagini. Când comandați vă puteți alege schema de culori și dimensiunea dorită a imaginii. Precum și posibilitatea de a alege varianta de fabricaţie, comandarea în formă de autocolant de vinil pe peliculă sau în formă de stencil.
Dacă doriți să participați în procesul de creație și să obțineţi plăcere de la aceasta, poţi comanda fabricarea abțibild a imaginii sale.

Cum se lipesc autocoloantele de vinil pentru perete?

Cumpărate în magazinul nostru autocolante de vinil , autocolante pentru decor sunt vândute cu peliculă de montaj .
1)Locul suprafeţei, care în curând va decora capodopera vinilului, trebuie să fie curățate de păr și praf, vă poate ajuta o cîrpă un pic umedă.
2) Însemnăm cu creionul locul de lipire a autocolantului, figura trebue fixată cu bucăți de scoci de malerie.
3)Purcedem la cea mai importantă și interesantă etapă – montare interioare a autocolantelor de vinil. Autocolant trebuie fixat pe suprafață în benzi cu lipici de montajare, și cu grijă să îndepărtați autocolantele apăsând pe folia de pe perete.
4) atunci Când autocolantul va fi complet mutat pe suprafață, trebuie de mai multe ori cu atenție să călcaţi cu raclerul.
5) Rămâne doar să îndepărtați folia de protecție. Începeți cu partea de sus a peliculei de monntaj, trageți-l în jos, de-a lungul suprafeței, și nu perpendicular pe ea
6) Însvârşit! Totul este gata! Autocolantul e pe perete! Ne bucurăm de munca depusă, chemăm prietenii, rudele, colegii, pentru a demonstra lucrul.

ClickBuyStick.eu
KREPŠELIS
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse
ĮFORMINTI UŽSAKYMĄ

Comentarii

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!
 • Olga Tr
  şablon 70 de metri de-a gata :)...

Citește toate comentariile

ATSILIEPIMAI

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!

Citește toate comentariile
CEREREA DUMNEAVOASTRĂ DE APEL A ADOPTAT!

MANAGERII NOȘTRI VĂ VOR CONTACTA
ÎN CEL MAI SCURT TIMP.
Feedback-ul
TIMP DE LUCRU DE LUNI-VINERI, ÎNTRE ORELE 10.00-18.00