Csm: 0371 781 214
Asteptăm apelurile dumnevoastre de Luni-Vineri de la 10: 00 până la ora 18.00
COSUL de cumparaturi
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse

Pentru decorarea încăperii în sărbătoare de ziua Îndrăgostiților

1. Pentru decorarea încăperii în sărbătoare de ziua Îndrăgostiților, trebuie să alegeți culoarea în roșu, roz și alb. Culoarea roşu– pasiune. Culoarea roz din cele mai vechi timpuri sunt considerate culori de sinceritate și dragoste . Alb este culoarea de inocență și puritate. 

 

2. Noi oferim de a decora o încăpere pentru efectuarea sărbătorilor , frumoase designer autocolante în formă de inimi, cupidoni și cuvinte de dragoste. Le puteti comanda la categoria "Valentine' s day". Pentru ca atmosfera de caldură si sensibilitate, de ziua îndrăgostiților, să  nu  părăsiască încăperea dvs., vă propunem perfectarea în roz, alb sau roșu.

3. Principalele atribute ale acestei sărbători sunt considerate a fi îngeri, hulubaşi și inimioare, o mulțime de inimioare! La fel, puteți alege dintr-o specială categorie pentru Ziua îndrăgostiților. Imaginați-vă cum va fi transformat interiorul, în această zi, dacă veţi închide peste tot baloane colorate, luminoase autocolante cu romantice poezii și declarații de dragoste.  


4. Pentru a crea o atmosfera romantică nu se poate face fără lumânări. În clipirea lor  totul pare primitoare, misterios și un pic de înferbintare. Astăzi aveți posibilitatea de a alege  la modă și o mare varietate de suporturi de lumanari. Ei vin în diferite desktop — uri; podea și de perete. Dacă ați planificat o petrecere cu mulţi oameni, atunci trebuie să puunneţi sfeşnicele în diverse colțuri ale camerei sau se poate închide-le pe pereți în cazul în care sunt lipite de autocolante cu declarații  de dragoste. Ei bine, dacă vă pregătiți de o întâlnire romantică, atunci cea mai bună opțiune este de a pune sfeşnicele pe masă.

5. Pentru interior, în ziua de Sf. Valentin să devină mai pasionat și misterios, utilizați o mulțime de lumânări mici și un număr mare de autocolante în formă de inimioare. De exemplu, aveți o cină romantică, ați plasat mici lumanari parfumate, direct pe podea, etichetele cu îngeri și inimioare sunt lipite în întreaga cameră, toate acestea vor crea un sentiment de romantism și alunecarea în nori. 

7. Nu uita pentru a decora nu doar camera în sine, dar și  masa. Original frumoasa eticheta selectată în magazinul nostru va înlocui orice de lux, feţe de masă, arata foarte frumos. Alege şervetele din material natural, de exemplu potrivit: mătase, în sau bumbac. Culoare servetelor alege rosu, alb sau roz!

8. La fel puteți comanda un autocolant pe maşină si să bucuraţi partenerul tau.


<< Ankstesnis Ankstesnis Kitas >>KREPŠELIS
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse
ĮFORMINTI UŽSAKYMĄ

Comentarii

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!
 • Olga Tr
  şablon 70 de metri de-a gata :)...

Citește toate comentariile

ATSILIEPIMAI

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!

Citește toate comentariile
CEREREA DUMNEAVOASTRĂ DE APEL A ADOPTAT!

MANAGERII NOȘTRI VĂ VOR CONTACTA
ÎN CEL MAI SCURT TIMP.
Feedback-ul
TIMP DE LUCRU DE LUNI-VINERI, ÎNTRE ORELE 10.00-18.00