Csm: 0371 781 214
Asteptăm apelurile dumnevoastre de Luni-Vineri de la 10: 00 până la ora 18.00
COSUL de cumparaturi
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse

Autocolante de vinil pentru oglinzi sau ferestre și șabloane reutilizabile

Pentru orice cea mai strictă și sumbru birou sau vizual "să joace" și să dobândiască un design unic, care reflectă inerente şi trăsăturile proprietarului, nu neapărat de a învita costisitoare designer-pro. Create pe gustul dumneavoastra una-două  detalii, fiind introduse în designul interior, destul de manevrat cu o soluție la această problemă.

 Autocolante de vinil pentru oglinzi sau ferestre și  șabloane reutilizabile, pentru efectuarea oricărei suprafețe,  într-o gamă largă prezentate pe paginile de internet-magazin http://clickbuystick.eu/autocolante-de-perete/  sunt ideale ca un astfel de expresive detalii. Aspectarea  oglindei din baie, hol, suprafață reflectorizantă a dulapului, precum și orice alte cu ajutorul autocolant, mici și mijlocii designerii noștri sau dezvoltate ținând cont de configurația sticlei, creează volum și vizual scumpirea oglinzii si mobilierului, transferându-le în categoria  de autor.

Totodată, autocolante pentru oglinzi, spre deosebire  de gravură pictată pe sticlă ușor se curăță și se schimbă în cazul în care Ai de gând să schimbi designul  ansamblat a incaperii. În plus, autocolante de vinil pentru oglinzi permit nu numai  manifestare în mod creativ de calitate, savurând în producția de orice autor figura de cele mai bune modele pe margini sau imagini semnificative pe faţă, dar și pentru a ascunde defectele de sticlă (fisuri, ciupituri pe margini, abraziuni slr suprafețe).

Astfel, autocolante de vinil pentru oglinzi nu numai re-prind viață în vechia oglindă, ușă de sticlă dulap, dar și cu adevărat transformarea ei. În afară de etichete, în același scop servesc şabloanele reutilizabile de vinil  pentru oglinzi și ferestre, care permit utilizarea cu  pastă mată de mulţi ani înainte și profesionale desene independent, indiferent de abilitățile de desen. Imaginile arata foarte impresionant și adaugă noblețe și estetica suprafeţei.


<< Ankstesnis Ankstesnis Kitas >>KREPŠELIS
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse
ĮFORMINTI UŽSAKYMĄ

Comentarii

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!
 • Olga Tr
  şablon 70 de metri de-a gata :)...

Citește toate comentariile

ATSILIEPIMAI

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!

Citește toate comentariile
CEREREA DUMNEAVOASTRĂ DE APEL A ADOPTAT!

MANAGERII NOȘTRI VĂ VOR CONTACTA
ÎN CEL MAI SCURT TIMP.
Feedback-ul
TIMP DE LUCRU DE LUNI-VINERI, ÎNTRE ORELE 10.00-18.00