Csm: 0371 781 214
Asteptăm apelurile dumnevoastre de Luni-Vineri de la 10: 00 până la ora 18.00
COSUL de cumparaturi
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse

Amenajarea camerei unui adolescent

Amenajarea camerei unui adolescent – este întotdeauna o durere de cap pentru părinți și designerilor. În primul rând, simte acut nevoia de creatie exprimarea de sine un tânăr sau o tânără nu va fi niciodată pe deplin de acord cu  idei străine.


modern-teen-bedroom-design-white-blue.jpg


În al doilea rând, specificul perioadei de tranziție de vârstă este de așa natură că adolescentul este predispus la decizii impulsive, contradicții și variabilitatea de preferințe. 


modern-teen-bedroom-design-pink-white.jpg


 autocolante de Vinil, pentru interior și pe sticlă de la magazinul nostru on-line – soluția optimă pentru astfel de probleme. Elegant, ieftin și rapid de actualizare interior, care împreună cu copilul puteți alege dintre probe în catalogul nostru sau a comanda individual o machetă (fotografie, desen, schiță) Vă permite să creați un design unic în camera unui adolescent. 

spacious-boys-bedroom-640x360.jpeg


 actor de film, muzicieni și alte idolii a tinerei generații, automobile și motociclete, imagini și poze  sub orice hobby, diverse sloganuri înr-o culoare și în mai multe culori de performanță – toate acestea în câteva exemplare și compoziții se poate ridica sau de a comanda în magazinul online http://clickbuystick.eu/autocolante-de-perete/


teenage-study-room-design-for-boys-640x480.jpgFolosind  autocolante și șabloane oferite de noi pentru a picta în diferite culori, în câteva minute și fără prea multe probleme sunt capabile de a schimba dramatic peretele, tavan, dulapuri, oglinzi, faianta si orice alte suprafeţe a încăperii. În cazul în care, vaţi plictisit de vechiul design, autocolantele de vinil se pot elimina, fără a lăsa  urmă pe suprafaţă, și se schimbă pe noi. Comandarea autocolantei de vinil și alte produse e posibil prin formularul de comanda sau contactați managerii noștri în orice mod doriți.


<< Ankstesnis Ankstesnis Kitas >>KREPŠELIS
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse
ĮFORMINTI UŽSAKYMĄ

Comentarii

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!
 • Olga Tr
  şablon 70 de metri de-a gata :)...

Citește toate comentariile

ATSILIEPIMAI

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!

Citește toate comentariile
CEREREA DUMNEAVOASTRĂ DE APEL A ADOPTAT!

MANAGERII NOȘTRI VĂ VOR CONTACTA
ÎN CEL MAI SCURT TIMP.
Feedback-ul
TIMP DE LUCRU DE LUNI-VINERI, ÎNTRE ORELE 10.00-18.00