Csm: 0371 781 214
Asteptăm apelurile dumnevoastre de Luni-Vineri de la 10: 00 până la ora 18.00
COSUL de cumparaturi
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse

ŞABLOANE DE VINIL PENTRU PEREŢI


- Şabloanele de vinil sunt proiectate pentru o singură utilizare;

- Şabloane de vinil ușor de aplicat/scot de pe orice suprafață (vinil, tapet de hârtie, tapet sub vopsire, perete vopsit, ipsos, plastic, lemn, ceramică, sticlă, oglinzi, pvc);

- Noi nu vă sfătuim să aplicați masca mai puțin de 1 lună după vopsirea pereților, deoarece vopseaua trebue se se usuce complet și trebuie să fie respectată tehnologia de vopsire a pereților; - Aplicația trafaretului pe perete poate fi 4 moduri diferite:bulon de aerosolă ; rola de malerie; perie; burete

*Magazin online www.clickbuystick.___ nu oferă în pachetul şabloanelor vopsea, vopseaua pentru şabloane se comercializiază exclusiv pe gustul tau ( noi iubim foarte mult să folosim spray-uri)..

Deci... șabloanele pentru decor de perete!

Оформление гостиной трафарет

Cu siguranta, fiecare dintre noi vrea ca împrejurimile locuinţei sale în spațiu să fie format pe gustul dumneavoastră și cât mai bogată în detalii, care reflectă propria sa individualitate. Dar de asemenea avem această deprindere, că orice post este exclusiv - dar această bucurie e destul de scump și este disponibilă nu pentru toată lumea. Vă oferim la modă și ieftin pentru a rezolva problemele unificate de interior – șabloane pentru decorarea peretilor.

Șabloane pentru a picta pe perete – nu este nouă, dar care a primit recent a doua naștere ideea, larg recunoscută în lumea de design interior. Popularitatea lor se explică destul de simplu:eftine imagini de fundal, plus șabloane, pentru decor de perete mult mai accesibile decât galerii scumpe sau semnătură pe tapete de decorațiuni interioare cu autori necunosccuţi cu grafice de designeri. Sabloane pentru pereţi dau posibilitatea oricui, indiferent de talent la desen în sine de a alege și de a realiza, orice cantitate, nuante, dimensiuni, configurare, textura și de localizare a unor elemente de interior.
Fabricarea de șabloane pentru pereţi din vinil cu peliculă auto-adeziv a asigurat nu numai multipla a-l folosi, dar convenabilă și simplă lipire/dezlipirea stencilei la/de la orice suprafață.

Șabloane din peliculă de vinil se poate folosi pentru culolarea celor mai diferite suprafețe de pereți, podea, tavan (ca de tapet, cât și de tencuială), suprafete din gresie, ceramică, sticlă. Completarea trafaretului de vinil poate fi o gamă largă de materiale : lacuri, vopsele, vopsea pe bază de acril sau stay matte paste. În funcție de materialul ales prin burete, perie sau chiar de aerosoli Vă creați durabilittatea și rezistenţa de uzura desenului, modele si ornamente.

Оформление стены трафаретомОформление прихожей трафарет

Orice sabloane pentru pereţi sau de design sunt neobișnuite autocolante, dvs puteţi achiziționa pe site-ul nostru clickbuystick.___. În plus, designerii nostri cu plăcerea vor face pentru tine șabloane de vinil de orice forma si dimensiuni după desenul şi ideei dvs. Fabricarea de șabloane pentru pereți se efectuează de către noi într-un timp minim si la cele mai avantajoase preţuri eftine din Bucureşti.

Nu te mai pune necesităţii de a alege din ceea ce există – pentru a alege ceea ce vrei, și configurați propriul spațiu personal de unul singur! 
KREPŠELIS
Nume Proprietăți Numărul de Cost
Nu sunt produse
ĮFORMINTI UŽSAKYMĄ

Comentarii

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!
 • Olga Tr
  şablon 70 de metri de-a gata :)...

Citește toate comentariile

ATSILIEPIMAI

 • Kate W
  Bună ziua! Multumesc mult de autocolante și operativitate! ...
 • Ludmila
  Buna ziua.am Intrat în magazinul Dvs....
 • Alex
  Multumesc!
 • Dasha
  Așa cum am promis,Foto!!

Citește toate comentariile
CEREREA DUMNEAVOASTRĂ DE APEL A ADOPTAT!

MANAGERII NOȘTRI VĂ VOR CONTACTA
ÎN CEL MAI SCURT TIMP.
Feedback-ul
TIMP DE LUCRU DE LUNI-VINERI, ÎNTRE ORELE 10.00-18.00